“Türkiye’de Bozuk Düzeni Bir Tek Medya Değiştirebilir”

0
153

FOX TV Ankara Temsilcisi Sedat Bozkurt İGC’yi Ziyaret Etti

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne dün nezaket ziyareti gerçekleştiren FOX TV Ankara Temsilcisi Sedat Bozkurt, “Türkiye’de bozuk düzeni bir tek medya değiştirebilir” dedi. Bozkurt, İskenderun’da bu kadar basını bir arada tutmanın da büyük bir başarı olduğunu belirtti.

Özel bir davet üzerine İskenderun’da bulunan FOX TV Ankara Temsilcisi Sedat Bozkurt, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek İskenderun basını ile bir araya geldi. Cemiyet Başkanı Şehmuz Aslan, Bozkurt’a İskenderun basınının aktifliğinden ve çalışma şekli hakkında bilgiler verdi.

Gösterilen yakın ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Sedat Bozkurt, basın mensupları ile yaptığı söyleşide; “Ülkede medya ve siyaset kurumları çok eleştirilir. Bunu sizlerinde yaşadığına inanıyorum. Şu gerçekte unutulmamalıdır ki, ülkedeki bozuk düzeni tek değiştirecek olan kurumda medyadır! Basın mensuplarının elinizde de işte böyle bir güç var” dedi.

Ankara’da bir tane dahi yerel basın olmadığına işaret eden Bozkurt, yerel basının birçoğu basından gelmediğine işaret etti. Bozkurt, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin bu kentte bu kadar basın olmasına karşın bir arada tutmasının da başarı olduğuna değindi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here