Türkiye Kupasında 3. Tur Kuraları Yarın Çekilecek

0
87

türkiye kupası5İlimiz takımlarından Hatayspor ve Kırkıhanspor’un da yer alacağı Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Kura çekimi 30 Eylül Salı günü (yarın) İstanbul’da yapılacak. Kura çekimi sonunda 3’cü tura yükselen Hatayspor ile Kırıkhanspor’un rakipleride belli olacak.

Ziraat Türkiye Kupasının 1. turunda Kırıkhanspor, Payas Belediyespor eşleşti. Bu karşılaşmanın sonunda rakibini 2-1 yenen Kırıkhanspor, kupada yoluna devam etti. 1. turda ayrıca Erzin Belediyespor ise Osmaniye temsilcisi ile eşleşti ve rakibini 1-0 yenerek adını 2. tura yazdıran ikinci takımımız oldu.

İkinci turda Körfez İskenderunspor ve Hatayspor da yer aldı. Körfez İskenderunspor, evinde konuk ettiği Albimo Alanyaspor’a 1-0 yenilerek ilk maçında kupaya veda etti. Hatayspor ise evinde konuk ettiği Gaziosmanpaşa’yı 3-1 yenerek, 3. tura yükselme başarısını gösterdi. Kırkhanspor da konuk olduğu Osmanlıspor Futbol Kulübünü 2-0 yenerek, büyük bir sürpriz yaptı ve 3. tura yükselen bir diğer takımımız oldu. Süper Lig takımlarından Gaziantepspor ile eşleşen Erzin Belediyespor ise rakibine 5-0’lık skorla yenilerek, kupaya veda etti.

Yapılan 2. tur karşılaşmaları sonunda 3. tura çıkamaya hak kazanan Hatayspor ile Kırıkhanspor’un bu turdaki rakipleri yarınki yapılacak kura çekiminden sonra belli olacak. Ziraat Türkiye Kupası 3. tur kura çekimi saat 14.00’te Riva’da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi Orhan Saka Salonunda 54 kulübün katılımıyla gerçekleştirilecek.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Kura Çekimine, 2. Tur’u geçen 49 ekip ile kupaya bu turdan itibaren, 5 Spor Toto Süper Lig takımı dahil olacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here