Arsuz Gözcülerspor Türkiye Finallerine Hazırlanıyor

0
82

arsuz gözcülerspor1TFF Plaj Futbol Liginin İskenderun etabında birinci olan Arsuz Gözcülerspor’un da yer alacağı Türkiye Finalleri, 10-15 Ekim 2014 tarihleri arasında Alanya’da oynanacak. Temsilcimiz turnuva sonunda başarılı bir sonuca ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.

5-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen Plaj Futbolu Liginin İskenderun etabından birinci olan Arsuz Gözcülerspor, finallerde İskenderun’u temsil etmeye hak kazandı. Türkiye finallerinde, ülke genelinde düzenlenen 14 ayrı etapta birincilikler elde eden Arsuz Gözcülerspor, Beach Kings, Lidya Kuyumculuk, Seferihisar Cittaslow, Yalı Sahilspor, Ocaklar Rıhtım Restoran, Armh Polis, Çandarlıspor, Erciş Belediyespor, Selçuk Gençlikspor, Nil Otogaz, Gevaş Ziraat Odası, Fethiyespor ve Çağlarspor takımları mücadele edecek.

Takımlar 9 Ekim 2014 tarihinde Alanya’da toplanacak. Kura çekimi sonucunda belirlenecek gruplar maçları, iki dörtlü ve iki üçlü grup halinde 10-11-12 Ekim 2014 tarihlerinde yapılacak. Dört grup birincisinin yer alacağı yarı final maçları 14 Ekim, final ve üçüncülük-dördüncülük maçları ise 15 Ekim 2014 tarihinde oynanacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here