Türkiye Futbol Oscarları Ödül Töreni İskenderun’da

0
102

futbol oscarlarıGlobal Goal Türkiye Futbol Oscarları ödül töreni ile İskenderun’da spor adamlarını bir kez daha buluşturmaya hazırlanan İskenderun Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Muhsin Cerrahoğlu, bu etkinliğin ilçe tanıtımı açısından çok önemli olduğunu belirtti.  

İskenderun Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Cerrahoğlu, Global Goal Türkiye Futbol Oscarları ödül törenini 14 Aralık Cumartesi günü gerçekleştireceklerinden söz ederek, “Ünlü futbol adamlarının İskenderun’da bir kez daha buluşturacağız. Bu tür etkinlikler ilçe tanıtımı açısından çok önemlidir” dedi. Ödül töreni sonrasında 15 Aralık Pazar günü ulusal Kanal T Televizyonunda yayınlanan ve sporseverler tarafından ilgiyle izlenen “Santrafor” programının canlı yayınlanacağını da ifade eden Başkan Cerrahoğlu, yayına konuk olarak İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in de katılacağını kaydetti. Cerrahoğlu, etkinlikler kapsamında spor dünyasında adından söz ettiren Teknik Direktör Güvenç Kurtar, Galatasaraylı eski futbolcu Mehmet Gönülaçar, Santrafour programının spor yorumcuları ile birçok ünlü futbol adamanın da İskenderun’a geleceğini söyledi.

İskenderun’da gerçekleştirilecek olan Global Goal Türkiye Futbol Oscarları ödül töreni kapsamında çeşitli branşlarda başarılı olan isimlere ödüller verilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here