Homend Antakya Üst Tura Çıkma Şansını Son Maça Taşıdı

0
41

homend antakya28FIBA Kadınlar Avrupa Kupası A Grubunda yer alan Homend Antakya Belediyesi, geçtiğimiz hafta sonu evinde konuk ettiği Belarus takımı Tsmoki Minsk’i 83-64 gibi farklı skorla yenerek, gruptaki puanını 7’ye çıkardı ve 3. sırada yer aldı. Başarılı temsilcimiz Homend Antakya Belediyesi, aldığı bu galibiyet ile üst tura çıkma şansını son maça taşıdı.

Eurocup Gruplar A Grubu temsilcimiz Homend Antakya Belediyesi evinde Tsmoki Minsk’iyi konuk etti. Coşkulu bir taraftar topluluğun desteği altında maça çıkan Homend Antakya Belediyesinin bu zorlu karşılaşmasını Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Hatayspor Kulübü Başkanı Jan Baram, protokol üyeleri ve basketbol severler izledi. Karşılaşmanın ilk periyodunda oyun üstünlüğünü elde eden Homend Antakya Belediyesi, 1. periyodu 21-20, 2. periyodu 40-34, 3. periyodu 62-47 ve son periyodu da 83.64 gibi farklı skorla kapatarak, Eurocup yolunda önemli bir galibiyet aldı.

Temsilcimizin elde ettiği bu galibiyetle grupta üst tura yükselme şansını son maça taşımış oldu. Temsilcimiz gurubundaki son maçını 12 Aralık Perşembe günü saat 20.30’da Antakya Spor Salonu’nda Rusya temsilcisi Dynamo Kursk ile oynayacak.

homend antakya29

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here