Türk Metal-Sen’den Kaymakam Ziyareti

0
44

türk metal-sen10Türk Metal Sendikası İskenderun Şube Başkanı Çakır Varan, sendika avukatı Osman Taşçı İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Yapılan ziyarette konuşan Türk Metal Sendikası İskenderun Şube Başkanı Çakır Varan, “Bu ziyaretimiz kaymakamımıza hoş geldiniz ziyaretidir. Zaten kendisini yakından tanıyoruz Dörtyol kaymakamımızın buraya gelmesi bu bölgeyi yakından bilmesi bizler için ve İskenderun için daha iyi olduğunu düşünüyorum bu kentin yükünü birlikte azaltacağımızı düşünerek sayın kaymakamımıza yeni görevinde başarılar diyorum” dedi.

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ise; “Yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum gerçekten İskenderun çok farklı ve büyük bir yer burada oldukça fazla ve aktif sivil toplum örgütleri var. Her gün çeşitli insanlarla tanışma fırsatını yakalıyorum bizlere İskenderun’un gelişmesi için elimizden gelen tüm gücümüzü kullanacağız ve sivil toplum örgütleri ile birlikte bu kentimizi daha iyi yerlere getireceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here