Türk Gençliği Bayramını Coşkuyla Kutlayacak

0
22

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bugün tüm yurt genelinde olduğu gibi kentimizde de çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Etkinlikler bugün saat 10.00’da Anıt Alanında çelenk sunma töreni ile başlayacak.

Bugün saat 10.00’da Atatürk Anıt Alanında düzenlenecek çelenk töreninde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Çelengi Ata’nın manevi huzuruna sunulacak, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı eşliğinde Şanlı Bayrağımız göndere çekilecek.

Anıt alanındaki törenin ardından İskenderun Sakarya Spor Salonu’nda program tertip edilecek. Atatürk’ün Gençliğe Hitabesinin Okunması, ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel’in Konuşması ile başlayacak programda, gençlik haftası münasebetiyle gerçekleştirilen sportif faaliyetler sonucunda başarılı olan sporculara ödülleri verilecek. Programda son olarak çeşitli spor gösterileri sahnelenecek.

19 Mayıs 2022 Perşembe günü (bugün) İskenderun Deniz Müzesi Komutanlığı tarafından 09:00 – 17:00 saatleri arasında İskenderun Deniz Müzesi halkımızın ziyaretine ücretsiz açılacak. Ayrıca bugün gün boyu Anıt Alanında, Yamaç Paraşütü gösterileri yapılacak. İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından, 20 Mayıs 2022 tarihinde Doğa Yürüyüşü, 21 Mayıs 2022 tarihinde ise Masal Gecesi tertip edilecek. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here