Türemiş; “Bir Aday Belirleme Yoluna Gideceğiz”

0
321

mhp karaağaç1Yerel seçim çalışmalarının başladığı şu günlerde MHP Karaağaç Belde Başkanı Önder Türemiş, gazetemizin sorularını yanıtladı. Yerel seçimlerde MHP’nin şansının büyük olduğunun altını çizen Belde Başkanı Türemiş, beldenin Arsuz ilçesine bağlanacağını anımsatarak, bu bölgenin gerçek manada hak ettiği hizmeti alabilmesi için milleti MHP çatısı altında toplanmaya davet etti.

Arsuz belediye başkanlığı için partilerinden aday adaylarının var olduğunu söyleyen Belde Başkanı Önder Türemiş; “Şu anda şu aday olacak demek için henüz çok erken. Partimizden Arsuz Belediyesi için aday adayları var. Bu adayalar kamuoyu ile paylaşılmadı. Bizlerin öncelikli hedefimiz, tek bir aday etrafında toplanmaktır. Bir aday belirleme yoluna gideceğiz” dedi.

Sol seçmenin yoğun olduğu bölgede MHP’nin şansının büyük olduğuna da vurgu yapan Türemiş; “MHP’nin şansı var fakat bu noktada gösterilecek adayda çok önemlidir. Seçim çalışmalarının da seçilme konusunda büyük bir rol üstlendiğinin farkındayız. O nedenle gidemediğimiz yer bizim değildir mantığıyla hareket ediyoruz. Seçimlerde her mahalleye ve bireye giderek, adayımızı ve partimizi daha da iyi tanıtacağız. Vatandaşları, gerçek manada hak ettiği hizmeti alabilmesi için MHP’de birleşmeye davet ediyorum” diye konuştu.

Karaağaç Beldesinin Arsuz’a bağlanması ile belde başkanlığının düşeceğini bu bağlamda Arsuz ilçe başkanlığını düşünüyor musunuz yönünde yöneltilen soruya da yanıt veren Türemiş; “Bunu zaman gösterecek. MHP teşkilatına daha birçok hizmeti vermeye kendimi adamış durumdayım! Biz her zaman göreve hazırız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here