Tüm Resmi ve Amatör Müsabakalar Ertelendi

0
86

spor-erteleme1Ankara Tren Garı’nda meydana gelen ve çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiği bombalı saldırı nedeniyle ülke genelinde milli yas ilan edildi. Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3 günlük milli yas münasebetiyle oynanacak maçları iptal etti.

TFF’den konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Ankara’da yaşanan terör saldırısının ardından hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımız, şehit polislerimiz, askerlerimiz ve korucularımız için ilan edilen 3 günlük ulusal yas nedeniyle, Türkiye Futbol Federasyonu 10, 11 ve 12 Ekim’de tüm profesyonel liglerde oynanacak resmi müsabakalar ile amatör lig müsabakaları ileri bir tarihe ertelenirken, özel müsabakalar iptal edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Hatay BŞB; “Ulusal Yas Nedeniyle Maçlar İptal Edildi”

Ulusal Yas ilan edilmesinin ardından Futbol müsabakalarının yanı sıra Voleybol ve Basketbol müsabakaları da ertelendi. Bu bağlamda Hatay Büyükşehir Belediyesinin Erkek Voleybol Takımı ile Kadın Basketbol Takımlarının maçları da ileri bir tarihte oynanacak.

Hatay Büyükşehir Belediyespor’dan yapılan açıklamada; “Türkiye Erkekler 2. Ligi B Grubunda mücadelen eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımının Pazar günü saat 14.00’te Antakya Kapalı Spor Salonu’nda oynayacağı maç ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL) Türkiye Kupası Grup eleme müsabakalarında mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Bayan Basketbol Takımı’nın maçları ileri bir tarihe ertelendi” denildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here