İskenderun’da Beşiktaş Futbol Okulu Açıldı

0
359

beşikteş futbol okulu1İskenderun’da Yeni Cem- Nur Spor Tesislerinde Beşiktaş Futbol Okulu açıldı. İskenderun’da Beşiktaş denilince akla ilk gelen isim olan NOKSEL Çelik Boru Sanayi A.Ş. Müdürü ve İskenderun Beşiktaş Kulübü Başkanı Sedat Uysal ve Hatay Beşiktaşlılar Derneğinin organizesi ile kentimize Beşiktaş Futbol okulunu kazandırıldı.

Açılış törenine Beşiktaş Futbol Sportif Direktörü Gökhan Keskin, Beşiktaş Futbol Okulları Genel Koordinatörü Ufuk Pak, Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, NOKSEL Çelik Boru Sanayi A.Ş. Müdürü ve İskenderun Beşiktaş Kulübü Başkanı Sedat Uysal ve vatandaşlar katıldı.

beşikteş futbol okulu2

Ufuk Pak yaptığı açıklamada, amaçlarının çocukları, ders, beslenme, uyku düzeni gibi konularda da yetiştirmek olduğunu anlatarak bunları birlikte takip edeceklerini söyledi. Futbolun garantisinin olmadığını kaydeden Pak; “Beşiktaş’ın en büyük özelliği, çocukları sadece spor konusunda değil, her konuda yetiştirmektir. İskenderun’da spora büyük bir ilgi var. Beşiktaş her yerde olduğu gibi İskenderun’da da yeni birimler açarak Türk sporuna faydalı olmaya çalışıyor” diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılışı yapan Keskin, Pak, Uysal ve Belediye Başkanı Dingil okulun hayırlı olması temennisinde bulundu.

beşikteş futbol okulu3

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here