TÜED’ten Mar-Der ve Ara Der’e Ziyaret

0
67

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şube yönetim kurulu üyeleri, Şube Başkanı Mustafa Uyan Başkanlığı’nda, Mar-Der  İskenderun Şubesi ile Arap Mıhallemi Derneği’ne bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

Ziyarete teşekkür eden Mar-Der İskenderun Şube Başkanı Salih Bayar “Sivil toplum kuruluşları tıpkı siyasi partilerimiz gibi demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Dernekler arası diyalog, karşılıklı ziyaretler, çok renklilikle birlikte çok sesliliktir. Türkiye Emekliler Derneği ile TÜED İskenderun Şubesi’nin çalışmalarını yakinen izleyenlerdeniz. Emeklilerin hak, hukuk ve bazı kazanımları için çaba gösteren ve bu yolda önemli başarılar elde eden TÜED’in destekçisi ve takipçisiyiz. Ziyaretlerine TÜED İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan’ın şahsında teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Arap Mıhallemi Derneği İskenderun Şubesi Başkanı Nesrin Rihani ise “Sivil toplum kuruluşları yörenin, ülkenin gözü,  kulağı, sesi ve nefesidir. Yerel ve genel konularda fikir beyan eden, sorunlara, öneri ve çözüm önerileriyle yön veren sivil toplum kuruluşları, demokrasi aranılan unsur ve kuruluşlarıdır. TÜED İskenderun Şubesi’nin ziyaretine ben de derneğim adına teşekkür ediyorum” dedi.

TÜED İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan ise ziyaret sırasında Mar-Der İskenderun Şubesi’nin Şeref Defteri’ne duygu ve düşüncelerini yazarak, defteri imzaladı ve “Mar-Der İskenderun Şubesi’nin atak, yerel ve genel gündeme duyarlı çalışma ve etkinliklerini hayranlıkla izleyenlerdeniz.  Kamu yararına çalışan, pek çok hayır işine imza atan, engellileri ve dar gelirleri koruyup kollayan, dinler arası hoşgörü ve barışın temsilciliğini üstlenen Mar-Der İskenderun Şubesi’ni hep birlikte takdir ediyoruz. Dernek Başkanı Salih Bayar’ın başarılı çalışmalarını kendimize örnek alıyoruz. Mar-Der İskenderun Şubesi’nin bundan sonraki çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here