TRT Spor Ekrana Taşıyacak!

0
108

boks şampiyonası15İlk Gün 57 Maç Oynanan Şampiyonanın Programında Yapılan Değişiklikle Final Müsabakaları Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak ve TRT Spor’dan Canlı Yayınlanacak

Türkiye Boks Federasyonu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İskenderun Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonasında program değişikliği yapıldı. Hazırlanan programa göre Cumartesi günü saat 16.00’da oynanması planlanan final maçlarının 11.30’a alındığı belirtildi. Final müsabakalarının TRT Spor’dan canlı yayınlanacağı da kaydedildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Boks Hatay İl Temsilcisi Nuri Erdener; “27 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 16.00’da yapılacak olan final karşılaşmaları aynı gün saat 11.30’a alınmıştır. TRT Spor kanalı finalleri canlı yayında gösterecek olup, tüm İskenderunluları İskenderun Kapalı Spor Salonuna bekliyoruz” diye konuştu.

Eleme yöntemi ile yapılan grup maçlarının ardından dereceye giren ve İskenderun’a gelen sporcular ise şampiyonanın ikinci gününde ringe çıktı ve galibiyet için ter döktü.

Türkiye Boks Federasyonu’nun resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin 37 ilinden, 49 kilodan +91 kiloya kadar toplam 10 sıklette 137 sporcunun katılımı ile gerçekleşen şampiyonada ilk gong çalmasının ardından ilk gün itibariyle birinci gün toplam 57 maç oynandı.

Ferdi Boks Şampiyonasında dereceye giren sporcular aynı zamanda Milli Takıma da katılmaya hak kazanacaklar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here