Trilyoncu Amca: “Talih Kuşu İskenderun’a Konabilir”

0
91

Yılbaşının yaklaşması nedeniyle, 2013 yılı Milli Piyango Biletlerine rağbet de her geçen gün artıyor. Büyük İkramiyenin 45 Milyon TL olarak belirlenmesinin ardından piyasaya sürülen Milli Piyango biletlerine vatandaşlar büyük rağbet gösterirken, biletlerin kapış-kapış satıldığı da gözleniyor. Büyük şehirlerin yanında İskenderun’un da her zaman şansının güldüğü Milli Piyango çekilişinde, satışların yoğunluğu göz önüne alınarak, talih kuşunun yine İskenderun’a konabileceği tahmin ediliyor.

‘Trilyoncu Amca’ olarak tanınan, kentin tanınmış seyyar bayisi olan Piyangocu Yaşar, İskenderun’da bilet talebinin oldukça yoğun olması ile İskenderun’un büyük ikramiyeden payına düşeni alma şansının da büyük olacağının tahmin edildiğini kaydetti.

Bul yıl çeyrek biletlerin 10 TL, yarım biletlerin 20 TL ve tam biletlerin de 40 TL olarak belirlendiğini kaydeden Trilyoncu Amca Piyangocu Yaşar; “Her yıl olduğu gibi İskenderun’da bu yılda bilet satışları rağbet görüyor. Bilet talebi bu kadar büyük olunca, kentimizin büyük ikramiyeden payına düşeni alma şansı da katbekat artıyor. Ben tüm halkımıza 2013 yılı Milli Piyango çekilişinde bol şanslar diliyorum. Ve vatandaşlarımıza bir uyarıda bulunmak istiyorum. Lütfen, biletlerinizi ruhsatlı bayilerden alın” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here