Toyota Yenilenen Yüzüyle Hatay’da

0
716

toyota öztoprakDünyanın lider otomobil üreticisi Toyota, yenilenen yüzüyle Türkiye turu kapsamında şimdi de Hatay’da. Üstün teknolojisinin yanında, yeni tasarımı ve konforuyla da dikkat çeken en yeni Toyota modelleri, başta Yeni Corolla olmak üzere Antakya Toyota Plaza Öztoprak’ta düzenlenen bir toplantı ile tanıtıldı. Toplantıya Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Kurumsal İlişkiler Direktörü Selim Okutur ile birlikte Antakya Toyota Plaza Öztoprak Genel Müdürü Mehmet Öztoprak da katıldı.

“Yenilenen Yüzüyle Toyota Türkiye Turu” kapsamında, Toyota’nın yeni tasarım anlayışını yansıtan, Yeni Corolla, Verso, Auris, Avensis, RAV4 ve Yaris Hybrid modellerinin tanıtıldığı toplantıda; Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Kurumsal İlişkiler Direktörü Selim Okutur, Toyota’nın yılda 10 milyar doları Ar-Ge çalışmalarına ayırdığını belirtti. Okutur; “Toyota olarak amacımız hep daha da ileriyi hedeflemektir. Ar-Ge bütçesiyle insan hayatını kolaylaştıran, üstün teknoloji ile donatılmış, çevreci otomobiller üretmek  yönünde teknolojileri sürekli geliştiriyoruz” dedi.

Toyota’nın Müşteri Memnuniyetinde lider marka olduğunun da altını çizen Okutur,  uygulamaya başlayacakları Forever Kart sadakat programı ile de bunu ispatladıklarını belirterek; “Toyota bütün uygulamalarıyla müşterilerinin yanında bir marka olduğunu defalarca kanıtlamıştır. Şimdi yeni bir uygulamamız olan Forever Kart ile müşterilerimize verdiğimiz değeri bir kez daha gösteriyoruz. Bu kartımız yaş ve model farkı gözetmeksizin çok özel avantajlar sağlıyor. Sektördeki en kapsamlı sadakat programı olan “Forever Kart” uygulamasıyla Forever Kartı olan her araç sahibi, Toyota Plazalarda yüzde 20’ye varan mekanik yedek parça, yüzde 30’a varan işçilik ve BP’de yüzde 5’e varan akaryakıt hediyesinden de yararlanacaklar” diye konuştu.

Antakya Toyota Plaza Öztoprak Genel Müdürü Mehmet Öztoprak ise tüm yeni modellerin yanında Yeni Corolla’nın yoğun bir ilgi gördüğünü söyledi. Öztoprak, Toyota’nın, müşteri memnuniyeti konusunda hassasiyetini de dile getirerek; “Toyota Plaza Öztoprak’ta da gördüğünüz üzere Toyota’nın Türkiye’deki ilklerinden olan 3 S konsepti ile yani satış, servis ve yedek parça servisiyle hizmet veriyoruz. Bu anlayışı ülkemize ilk sunan marka Toyota’dır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here