Tosyalı İskenderun Engelliler Spor Kulübünden Yeni Sezon Açılışı!

0
29

Tosyalı İskenderun Engelliler Spor Kulübü Yeni Sezon Açılışını Gerçekleştirdi

Bölgemizi 2023-2024 sezonunda Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde temsil edecek olan Tosyalı İskenderun Engelliler Spor Kulübü, yeni sezon açılışını gerçekleştirdi. Sezon açılışına İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, kulüp başkanı Suat Atasever, Oda Başkanları, iş adamları, gazeteciler ve sporcular katıldı.

Başkan Tosyalı; ‘Kulübümüze Her Türlü Desteği Vermeye Devam Edeceğiz’

Sezon açılışına katılan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı yaptığı açıklamada; “Gerek Belediyemiz, gerek ise Tosyalı ailesi olarak desteğimizi sürdüreceğiz. Takımımızdan geçmiş yıllarda olduğu gibi başarılarını devam etmelerini beklemekteyiz” dedi.

Kulüp Başkanı Suat Atasever de yaptığı konuşmada; “Milli takımımızın başarılı hocası Mahmut Kemal Okur’u renklerimize bağlayarak gücümüze güç kattık. İyi bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Elde edeceğimiz başarıya ortak olacağız. Bölgemizde bulunan tüm kesimlerden destek beklemekteyiz” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ile açılışa katılanlar sporcularla sohbet ederek başarılar dilediler.

İGC’den Tosyalı İskenderun Engelliler Spor Kulübüne Tam Destek

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri de Tosyalı İskenderun Engelliler Spor kulübünün sezon açılışına katıldı. İGC başkanı Diyap Atar yaptığı konuşmada; “İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu olarak, Tosyalı İskenderun Engelliler Spor kulübümüzün her zaman yanındayız ve desteğimizi de sürdüreceğiz. 2023-2024 sezonunda takımımıza başarılar diliyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here