İskenderunspor Yükseliş Peşinde!

0
33

TFF 2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz İskenderunspor, 1 Ekim Pazar günü saat 16.00’da Eyüp Stadında karşılaşacağı Karaman Futbol Kulübü müsabakasının hazırlıklarına dün gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti. Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor Karaman temsilcisi karşısında gelip gelerek artık yükselişe geçmek istiyor.

Seferi temsilcimiz İskenderunspor, bu hafta sonu Eyüp Stadında Karaman FK’yi ağırlayacak. Zorlu maç öncesinde hazırlıklarını sürdüren Turuncu-Mavili ekibimiz, Karaman karşısında 3 puan almak ve artık yükselişe geçmek hedefiyle antrenmanlarını sürdürüyor.

Beş haftalık periyot sonunda 4 maç oynayan, 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak sadece 4 puan toplayan İskenderunspor, adeta şehrinde ve seyircisinin önünde oynayamamanın olumsuzluklarını yaşıyor.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla İskenderunlu sporseverleri heyecana boğan Başkan Hakan Bolat ise ‘Şehrimiz geri dönüyoruz’ mesajı verdi.

Gerekirse Kaldırımda Oynarız

Kulüp Başkanı Hakan Bolat, konu ile ilgili çok yakında geniş açıklamalar yapacağının altını çizerek; “İskenderunspor’u yok etme projesi başarısızlıkla sonuçlanacaktır. Şehrimize Geri Dönüyoruz! Maçlarımızı Kırıkhan Stadında oynayacağız. Gerekirse de kaldırımda oynayacağız. Pek yakında başka açıklamalar yapacağım. Bunu bugün yazdım, çünkü maçtan sonra yazsaydım bazıları gündemi değiştiriyor diyecekti.

Benim ne kadar inatçı ve vazgeçmeyen bir adam olduğumu bilen bilir. Bu saatten sonra varımı-yoğumu İskenderunspor için ortaya koyacağım. Taraftarlarımız, bir silkelenin! Yapacak çok işimiz var. Yeniden başlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Liderlik El Değiştirdi

Öte yandan, Kırmızı Grupta liderlik el değiştirdi. Amed Sportif Faaliyetler, oynadığı 5 maç sonunda topladığı 13 puan ve maç fazlası ile liderliğe yükseldi. 4 maçta 12 puan toplayan GMG Kastamonuspor ise maç eksiğiyle grup ikinciliğine geriledi. Somaspor ise yine 5 maç sonunda 11 topladı ve kendine 3. sırada yer buldu. Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor, 4 maçta toplayabildiği 4 puanla 13. sırada bulunuyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here