Tosyalı; “2021 Yılı Belediyemiz Açısından Çok Yoğun Geçti!”

0
35

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 2021 yılını belediye açısından değerlendirirken, yeni yılın da tüm İskenderunlulara hayırlar getirmesini temenni etti.

2021 yılını hizmetleri aksatmadan, 7/24 çalışarak, verimli bir şekilde geçirdiklerini kaydeden Başkan Tosyalı; “2021 yılı belediyemiz açısından çok yoğun geçti. Asıl görevimiz belediye hizmetleri yapmak ama biliyorsunuz ki dünyanın başına bela olan covid ile de mücadele ediyoruz. Covid pandemisi tedbirleri çerçevesinde, vatandaşlarımızın mağdur olmaması, herhangi bir hastalıkla karşı karşıya kalmaması açısından çok ciddi önlemler ve tedbirler aldık. Hem bunları yapmaya gayret gösterdik, hem de asıl işimiz olan belediye hizmetlerimizi bu süreçte aksatmadan yerine getirdik.

Yapmış olduğumuz projelerimizi hayata geçirmek amacıyla, 2021 yılının bir anını bile boş geçirmeden, 7/24, Cumartesi, Pazar dahil olmak üzere İskenderun halkına hizmet ederek bugünlere geldik. İnşallah bundan sonra da İskenderunlu tüm hemşerilerimizin sorunsuz ve huzurlu bir şekilde hayatlarını devam ettirebilmeleri için elimizden gelen tüm gayreti ve çabayı hep birlikte göstermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yeni yılın mutluluk getirmesini temenni eden Başkan Tosyalı, İskenderun’un gelişmesi ve kalkınması için gece gündüz çalışmayı sürdüreceklerini ifade ederek; “Değerli hemşerilerime şunu söylemek istiyorum; 2021 yılını sevinçleri ile hüzünleri ile geride bırakmanın, 2022 yılına da koşmanın heyecanı ve mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Yeni yılda da İskenderun’umuzun gelişmesi, kalkınması ve her alanda daha ileri seviyeye ulaşması noktasında büyük bir gayret ve çaba içerisinde olacağımızı bildirmek istiyorum. 2022 yılının önce sağlık, huzur, mutluluk ve hayır getirmesini diliyor, herkese hayırlı günler diliyorum” diye konuştu.

Belediye Başkanı Tosyalı, başkan yardımcıları ve kurum müdürleriyle birlikte tüm belediye personelini makamında ağırlayarak, herkesin yeni yılını tek-tek kutladı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here