Tosun; “Cumhuriyetimiz Milli İradenin Muhteşem Bir Eseridir”

0
68

cumhuriyet kutlama4Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun; “Cumhuriyetimiz Milli İradenin Muhteşem Bir Eseridir”

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun, Cumhuriyetimizin 92. kuruluş yıldönümü nedeniyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

Cumhuriyetin her şeyden önce barış ve huzurun güneşiyle büyüyecek ve payidar kalacak bir demokrasi ağacı olduğunu vurgulayan Tosun; “Büyük Türk Milleti nice zorluklarla elde ettiği bu değerlere her ne koşul altında olursa olsun sahip çıkacak, dostluğunu ve kardeşliğini; din, dil, ırk ve mezhep ayrımlarına kurban etmeyecektir. Cumhuriyetimiz; istiklali uğruna fedakârca çırpınan millet ruhunun görkemli bir mükâfatı, milli iradenin muhteşem bir eseridir.

Bugün Türkiye Cumhuriyeti, her alanda dev atılımlar içerisinde olan, bölgesindeki tüm olumsuz gelişmelere karşın siyasi ve ekonomik açıdan yakalanan istikrarla, birlik ve bütünlük içerisinde geleceğe güvenle ilerliyor. Önümüzde uzun ve aydınlık bir yol var. Evrensel ilkeleri benimseyip, çağdaş dünyadaki yerimizi sağlamlaştırarak, muasır medeniyet hedefine ulaşma kararlılığındayız. Bu büyük gün vesilesi ile başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here