Tır Altında Can Veren Şehit Polis Memurunun Naşı Memleketi Reyhanlı’ya Getirildi

0
237

şehit polis1TIR’ın sürüklediği polis otosunda şehit olan trafik polisi Mehmet Sert’in cenazesi, dün Antalya’nın Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törenin ardından memleketi Reyhanlı ilçesine gönderildi.

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü önündeki cenaze törenine, Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tombul, Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Törende Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk; “Bu gün değerli bir kardeşi elim bir trafik kazasında şehit vermekten dolayı derin bir üzüntü duyduk. Biz sıcak yataklarda uyurken şehidimizi ecel sabahleyin görev başında yakaladı. O bizlerin huzur ve güvenini sağlamak adına görev başındaydı. Ne yazık ki onu ecel görev başındayken aldı” dedi.

şehit polis2

Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tombul ise, şehit polisin vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Mehmet Sert’in üniforması içinde şehit düştüğünü hatırlatan Tombul, konuşmasına şöyle devam etti;

“Biz inanıyoruz o mertebelerin en yükseğine ulaştı. Uğruna feda ettiğin ay yıldızlı al bayrağa sarılı tabutunla milletimizin gönlünde en yeksek mertebeye erişmiş bulunmaktasın inşallah Allah katında da en yüksek mertebeye eriştin.”

Gazipaşa Müftüsü Ahmet Şamil Ok tarafından yapılan dua ile şehit Mehmet Sert arkadaşlarının omuzun da memleketi Reyhanlı’ya dün gönderildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here