Ağrılara ‘Nöral Terapili’ Çözüm

0
261

nöral terapi1Şiddetli baş ağrısı sebebiyle, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doktor Özgür Elçim’in uygulamış olduğu nöral terapi seanslarına başlayan Serkan Saklanmaz, üç seans sonra ağrılarından kurtuldu.

Baş ağrısı için birçok ağrı kesici kullandığını, fakat ağrılarının tek çaresinin nöral terapi olduğunu ifade eden Serkan Saklanmaz; “Son zamanlarda sık sık baş ağrısı yaşıyordum. Ağrılarım için sürekli ağrı kesici ilaçlar kullanmaktayken, nöral terapiyle birlikte, üç seans sonrası tüm ağrılarımdan kurtuldum. Terapinin bu kadar etkili olacağını düşünmüyordum, fakat sonuç şaşırtıcı oldu” dedi.

Terapi Ağrılarımı Yok Etti

Yaklaşık bir yıldır çok şiddetli bel, sırt ve diz ağrıları yaşayan Necla T. ise, nöral terapi sayesinde, ağrılarından kurtulduğunu ifade ederek; “Uzun zamandan beri yaşadığım ağrılardan dolayı İstanbul’da Nöral terapi görmüştüm ve uygulanan terapi, ağrılarıma çok iyi gelmişti. Tedavi sonrası, bir yıl boyunca hiç sıkıntı yaşamadım. Fakat bir yıl sonra ağrılarım tekrar başladı. Bu nedenden İstanbul’a tedaviye gidecekken, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde nöral terapinin uygulandığını öğrendim. Uygulanan nöral terapi dört seans oldu ve kendimi çok iyi hissediyorum. Doktorum Özgür Elçim’e, göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” açıklamasında bulundu.

Terapinin Geri Dönüşümü Sevindirici

Nöral terapinin hiçbir yan etkisinin olmadığını söyleyen ve bu terapiyi, her yaş hastaya uygulayabildiklerini ifade eden Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doktor Özgür Elçim; “Ağrı çeken tüm hastalara yardımcı tedavi olarak nöral terapi uygulayabiliyoruz. Tedavi, seanslar halinde uygulanır. Haftada 1 veya 2 seans halinde, genellikle en fazla 10 seans sürer. Nöral terapiyi, çok ince uçlu iğnelerle uyguluyoruz. Hasta fazla acı duymuyor ve uygulamanın geri dönüşümü çok sevindirici oluyor” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here