Ticaret Meslek Lisesi Mezunları, Dayanışma Gecesinde Buluştu

0
372

ticaret lisesi1İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği tarafından dayanışma gecesi düzenlendi. Yıllar sonra bir araya gelen öğretmen ve öğrenciler hem hasret giderdi hem de gece boyunca gönüllerince eğlendiler.

Beyaz Saray Restoranda düzenlenen dayanışma gecesine katılan davetliler ellerinde Türk bayrakları ile söyledikleri ‘Hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa’ marşı ile terör olaylarını ve özellikle Reyhanlı’da yaşanan terör saldırısını protesto ettiler.

Gecede konuşma yapan İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Fuat Kaya, gecede yaptığı konuşmada, sözlerine Reyhanlı’da yaşanan terör saldırısını kınadıklarını belirterek başladı. Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği olarak, üyelerinin iyi ve kötü günlerinde yardımcı olduklarını belirten Kaya, maddi durumu yerinde olmayan öğrencilere de burs imkânı sunduklarını kaydetti.

Düzenlenen dayanışma gecesinde ayrıca Ticaret Meslek lisesi Mezunları derneği aracılığı ile okula spor malzemelerinin alınmasında katkıda bulunan İskenderunspor eski yöneticilerinden Ökkeş Geçer’e Dernek Başkanı Fuat Kaya tarafından plaket takdim edildi.

Duygu ve hüzün dolu anların yaşandığı gecede İskenderun ticaret meslek Lisesinin ilk öğretmen ve idarecilerinden olan Emekli edebiyat öğretmeni Cemal Yürüyen; “Dernek tarafından hazırlanan slaytı izledim gözlerim dondu. 2 tane öğrencimin müdür olduğunu gördüm. Yıllar sonra da olsa burada bir araya geldiğimiz için çok mutluyum. Bizlere bu mutluluğu yaşatan dernek yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here