Tercih ve Rehberlik Bürosu’nun Çalışması Sona Erdi

0
58

bld-tercih bürosu2İskenderun Belediyesi’nce, üniversite öğrenci adaylarının tercihlerini doğru bir şekilde yapmalarını sağlamak amacıyla kurulan Tercih ve Rehberlik Bürosu’nun çalışmaları, sona erdi.

İskenderun Belediyesi 1 Nolu Sosyal Tesis’te hizmet veren Tercih ve Rehberlik Bürosu’nu ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, üniversite öğrenci adaylarına başarı diledi.

Ücretsiz olarak verilen ÖSYS (YGS-LYS) Tercih ve Rehberlik Bürosu’ndaki çalışmalara gönüllü olarak katılan rehber öğretmenlere teşekkür eden Belediye Başkanı Civelek, üniversite öğrenci adayları ve aileleriyle bir süre sohbet etti.

İskenderun Belediyesi Tercih ve Rehberlik Bürosu çalışmaları, İskenderun Uğur Dershanesi ve İskenderun Mef-Simya Dershanesi’nden gönüllü uzman rehber öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Bu yıl da üniversiteye girme beklentisi ve heyecanıyla dolu üniversite adayı öğrenciler, İskenderun Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Tercih ve Rehberlik Bürosu’ndan yararlandılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here