Terbiyeli’den İyi Parti’ye Nezaket Ziyareti

0
291

İskenderun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli, geçtiğimiz günlerde resmi açılışı yapılan İyi Parti İskenderun İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Hakan Onfidan ile yönetim kuruluna hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, İlçe Başkanı Onfidan’a başarılar dileyen Gazetemiz imtiyaz sahibi Rızkullah Terbiyeli; “İyi Parti İlçe Başkanlığının yönetim kuruluna ve size başarılar diliyorum. Geçtiğimiz günlerde Genel Başkan Meral Akşener hanımefendinin de katılımı ile açılan yeni ilçe binasının da şehrimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Türkiye’nin siyasi hayatına yeni giren İyi Parti, ülkemiz politikasına yepyeni bir soluk getirecektir. Vatanımız, ulusumuz ve milletimiz adına yapılan her çalışmanın, bugüne kadar yanında olduk. Bundan sonra da olacağız. Bu yeni görevinizde size ve tüm partililere kolaylıklar diliyorum” dedi.

İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Hakan Onfidan ise gerçekleşen ziyaretten ötürü memnuniyet duyduğunu belirterek; “İyi parti olarak, yeni bir parti olmamıza rağmen vatandaşlarımızın bize gösterdiği teveccüh kayda değerdir. Bizlerde bu güvene layık olmaya çalışacağız. Var gücümüzle vatanımız ve milletimiz için iyi olanı yapmaya çalışacağız.

Türkiye’nin her yerine gitmeye çalışan Genel Başkanımız, geçtiğimiz günlerde ilimize de gelerek hem il binasının hem de ilçe binamızın açılışını gerçekleştirdiler. Biz tüm imkânlarımızı sarf ederek ilkemize hizmet etmeyi amaç edindik. Bu amaç uğrunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu çalışmalar kapsamında basın mensupları da bizim en büyük destekçimiz olacak” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here