Temsilcilerimizin Maç Programı

0
85

spor-program2Profesyonel ligde ilimizi temsil eden futbol takımlarımızı yarın zorlu karşılaşmalar bekliyor. Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Erzin Belediyespor, rakibini evinde konuk ederken, Hatayspor, Körfez İskenderunspor ve Payas Belediyespor 1975 takımlarımız ise deplasmana çıkıyor. Kırıkhanspor ise cezası nedeniyle evinde oynaması gereken karşılaşmayı Gaziantep’te yapacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan ve üst sıraları zorlayan Hatayspor, yarın deplasmanda Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Hataysporlu futbolcular, maçın oynanacağı saati sabırsızlıkla bekliyorlar.

Bu sezon galibiyete hasret olan Körfez İskenderunspor, yarın Tokatspor karşısına çıkacak. Ligin başından bu yana istenilen futbolu ortaya koyamayan Körfez İskenderunspor, maç hazırlıklarını tamamlayarak Tokat’a gitti. Mavi-Turunculu ekip, takıma gönül verenlere ilk galibiyet coşkusunu yaşatmaya hazırlanıyor.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor’da Zonguldak Kömürspor’u evinde ağırlaması gerekirken, cezası nedeniyle bu karşılaşmayı Gaziantep’ta tarafsız ve seyircisiz sahada yapacak. Grup lideri olan Zonguldak Kömürspor’u devirmenin hesaplarını yapan Kırıkhanspor’lu futbolcular bu maça hırslı ve arzulu bir şekilde çalıştılar.

Teknik Direktör Can Güven’in takımın başına getirilmesi ile dikkatleri üzerine çeken Payas Belediyespor 1975 de yarın Yeni Diyarbakır A.Ş. ile karşılaşacak. Takımda Can Güven ile birlikte yeni bir ruh kazanan Payas Belediyespor, Yeni Diyarbakır A.Ş.’yi deplasmanda devirerek, eve 3 puan ile dönmek istiyor.

İskenderun 5 Temmuz stadında Kahramanmaraş B.Ş. Belediyespor ile yarın karşılaşacak olan Erzin Belediyespor, rakibini devirmenin hesaplarını yapıyor. Ligin üst sıralarını kovalayan Erzin Belediyespor, bu zorlu karşılaşmada Erzinli sporseverlerin yanında İskenderunlu sporseverleri de maçta kendilerini yalnız bırakmayarak, destek olmalarını istedi. Haftanın programı şöyle: >>

Tokatspor-Körfez İskenderunspor

26 Ekim 2014 Pazar Saat: 13.30

Gaziosmanpaşa Stadı

Ozan Soykan, Tamer Okuldaş, Koray Can Karadedeli

Kahramanmaraşspor A.Ş.-Hatayspor

26 Ekim 2014 Pazar Saat: 19.00

12 Şubat Stadı

Tugay Kaan Numanoğlu, Serdar İla, Uğur Akalp

Kırıkhanspor-Zonguldak Kömürspor

26 Ekim 2014 Pazar Saat: 14.30

GASKİspor Tesisleri (Tarafsız Saha-Seyircisiz)

Tolga Şinoforoğlu, Gökmen Canlıdinç, Hidayet Zeybek

Yeni Diyarbakır A.Ş.-Payas Belediyespor 1975

26 Ekim 2014 Pazar Saat: 13.30

Diyarbakır Atatürk Stadı

Mehmet Gökhan Düz, Volkan Sarıkaya, Ali Pınar

Erzin Belediyespor-Kahramanmaraş B.Ş.B.

26 Ekim 2014 Pazar Saat: 14.30

İskenderun 5 Temmuz

Ahmet Turan Timuroğlu, Ömer Faruk Tarakçı, Yakup Keçeci

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here