Dr. Çolakoğlu, CHP Hatay Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

0
106

ender çolakoğlu2Dr. Ender Çolakoğlu, 2015 yılında yapılacak olan genel seçimler için CHP milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

İskenderun Beyaz Saray Restoranda düzenlenen gecede aday adaylığını açıklayan Çolakoğlu; “2015 yılı genel seçimlerinde CHP’den aday adayı olduğunu açıklamak üzere buradayım. Bu toprakları başka gündemlerin içine çekmek isteyenleri haksız çıkarmak, bizim için zorunluluktur. Hep beraber bıkmadan inanç ve kararlılıkla barışı savunacağız. ‘Yurtta Barış, Dünyada Barış’ diye haykıracağız. Bunu bu bölgenin barışçı ruhun temsil eden tek parti olan CHP çatısı altında yapacağız. Sadece huzurdan yoksun değiliz. Temiz ve hesap verilebilir siyasetten de de yoksunuz. CHP’li olup siyasi temsil görevine talip olanlar, temiz ve hesap verilebilir bir siyaseti temel almalıdır.

Sizlere söz veriyorum ki talip olduğum bu görevde CHP ve kendi geçmişime yakışır şekilde davranacak, hesap vermeyeceğim bir işin içinde hiçbir bir zaman olmayacağım. Bu benim için istisnası olmayacak bir ilkedir. 15-16 ay kadar önce bu ülkede gezi direnişi yaşandı. Düşlerindeki özgür dünyayı yaşamak isteyen gençlerimiz bu direnişte hayatlarını kaybettiler. (Berkin, Ali İsmail, Abdullah, Ethem ve daha niceleri) Ben onların düşlerindeki özgür Türkiye’ye inanıyorum ve böyle bir Türkiye için çok çalışmamız gerektiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here