Temsilcilerimizin Haftalık Programı

0
82

spor-programSpor Toto 2. ve 3. Lig temsilcilerimizden, Körfez İskenderunspor, Hatayspor ve Payas Belediyespor 1975 takımları bu hafta maçlarını sahalarında oynarken, Kırıkhanspor Niğde, Erzin Belediyespor ise Erzurum deplasmanında puan arayacak.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor geçtiğimiz hafta aldığı farklı mağlubiyetin ardından Hacettepe maçına moralsiz hazırlandı. Alınan kötü sonucu bir nebze unutturmak ve galip gelmek adına Hacettepe maçına hırsla hazırlanan Turuncu-Mavililer, sahasında oynayacağı mücadeleden 3 puan alarak taraftarı ile bütünleşmek istiyor.

Kırmızı Grupta ise zirveyi yakından ilgilendiren maçta Hatayspor, Pazar günü grup lideri Bandırmaspor’u kendi saha ve seyircisi önünde konuk edecek. Son iki haftada önce Altay’ı sonra da Tepecikspor’u yenerek büyük moral kazanan Hatayspor, lideri de devirerek zirve yarışında bende varım demek istiyor. Bu amaçla Teknik Direktör Ahmet Taşyürek idaresinde Bandırma maçına moralli ve hırslı hazırlanan Bordo-Beyazlı futbolcular, taraftarların desteğiyle bu maçı kazanacaklarına inanıyor.

İlimizin 3. Lig temsilcilerinden Payas Belediyespor ise haftayı içerde Sivas 4 Eylül Belediyespor’u ağırlayarak geçirecek. Teknik Direktörlüğe Can Güven’in getirilmesinin ardından yenilgi yüzü göremeyen Payas ekibi, Sivas ekibini eli boş göndermenin hesabını yapıyor.

Deplasmanda puan arayacak olan temsilcilerimizden Kırıkhanspor Niğde’de Niğde Belediyespor, Erzin Belediyespor da Erzurum’da Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında puan mücadelesi verecekler. Haftanın programı şöyle: è

Körfez İskenderunspor-Hacettepespor

7 Aralık 2014 Pazar Saat: 13.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Serdar Akkoçoğlu, Süleyman Yavaşoğlu, Oğuz Kağan Çalışır

Hatayspor-Bandırmaspor

7 Aralık 2014 Pazar Saat: 13.30

Antakya Atatürk Stadı

Bora Budak, Suat Fidan, Aydın Şengül

Niğde Belediyespor-Kırıkhanspor

7 Aralık 2014 Pazar Saat: 13.30

Niğde 5 Şubat Stadı

Turgut Doman, Mutlu Çiğdem, Turgut Evran

Payas Belediyespor 1975-Sivas Dört Eylül Belediyespor

7 Aralık 2014 Pazar Saat: 13.30

Payas İlçe Stadı

Erhan Sönmez, Emre Bolel, Özgür Sezgin

Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Erzin Belediyespor

7 Aralık 2014 Pazar Saat: 13.30

Kazım Karabekir Stadı

Yiğit Arslan, F.Buğra Bayguş, Hakan Betaş

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here