Temsilcilerimizin Deplasman Haftası!

0
48

spor-takımlarımızİlimizi Spor Toto 2. ve 3. Lig’de temsil eden İskenderun Demir Çelikspor, Hatayspor, İskenderunspor 1967 ve Kırıkhanspor, yarın deplasmanda yapacakları karşılaşmalarda galibiyet ve 3 puan kovalayacaklar.

Ligin son haftalarında istediği sonuçları alamayan İskenderun Demir Çelikspor, yarın lider Balıkesir’e konuk oluyor. Teknik Direktör Haluk Bulgurlu idaresinde hazırlıklarını tamamlayan İDÇspor’un, bugün maçın yapılacağı Balıkesir Atatürk stadından ter idmanı yapması bekleniyor. Teknik Direktör Bulgurlu; “Son haftalarda istediğimiz sonuçları alamadık. Nedeni ise rakiplerimizi hafife almak oldu. Geri dönüp skorları değiştiremeyiz, bu nedenle önümüzdeki maçlara odaklanmalıyız” dedi.

Liderlikte bende varım demek isteyen Hatayspor, yarın İstanbul’da Sarıyer ile deplasmanda karşılaşacak. Hafta içerisinde evinde kümede kalma mücadelesi veren Giresunspor’a yenilmesinin ardından Teknik Direktör Ali Güneş’in görevi bırakması ile zor günler geçiren Hatayspor, Sarıyer deplasmanında galip gelerek kötü ve gidişe dur demek istiyor.

Çorum deplasmanın giden Kırıkhanspor’da hedef ligde düşmesi kesinleşen Çorumspor’dan 3 puan ile dönmek. Çorum ekibinin düşmesinin kesinleşmesine karşın Kırıkhansporlu futbolcularını uyaran Teknik Heyet; “Ligde hiçbir amacı olmayan takımın ne yapacağı belli olmaz. O nedenle bu karşılaşmaya da aynı ciddiyet ile çıkın ve bu maçı kazanın” dedi. Takın oyuncularından Erbay Eker’in 3 maçlık ve Bin Tl’lik ceza için tahkime başvuran Kırıkhanspor yönetiminin itirazını reddedip, cezasını onadı.

İskenderunspor 1967’deki belirsizlik sürerken, yarın ligde kalma mücadelesi veren Derince Belediyespor’a konuk oluyor. Her iki takım içinde büyük önem taşıyan karşılaşmanın büyük bir çekişmeye sahne olması bekleniyor. Ligde kalma umudunu sürdürmek adına sahada galip gelmek isteyen Turuncu-Mavili ekip, bu zorlu süreçte her alanda yalnız bırakıldı. Program şöyle olacak: è è

Balıkesirspor-İskenderun Demir Çelikspor

7 Nisan 2013 Pazar Saat. 14.30

Balıkesir Atatürk

Serkan Ergün, Salim Duran, Salim Şanlıer

Sarıyer-Hatayspor

7 Nisan 2013 Pazar Saat. 14.30

Yusuf Ziya Öniş Stadı

Volkan Alabaş, Can Savaşan, Mustafa Han

Çorumspor-Kırıkhanspor

7 Nisan 2013 Pazar Saat. 14.30

Dr.Turhan Kılıççıoğlu Stadı

Cihan Ataş, Ertan Başdağ, Ümit Ambar

Derince Belediyespor-İskenderunspor 1967

7 Nisan 2013 Pazar Saat. 14.30

Doğal Çim Stadyumu

Ozan Soykan, Fatih Söyler, Uğur Erdoğan

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here