Galatasaray-Homend Antakya Belediye Maçı Bugün

0
69

homend antakya (19)Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play Off Çeyrek final ilk maçında bugün Galatasaray ile H. Antakya Belediyespor karşı karşıya gelecek. Normal sezonu ikinci sırada tamamlayan Galatasaray ile yedinci sırada bitiren Homend Antakya Belediyespor’un karşı karşıya geleceği maç büyük bir çekişmeye sahne olacak.

Bugün Abdi İpekçi Spor Salonunda saat: 15.00’te başlayacak olan maç öncesi her iki takımda son hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. H. Antakya Belediyespor Antrenörü Hakan Acer, yaptığı açıklamada Galatasaray’ın gücünü bildiklerini belirterek; “Rakibimizi çok güçlü ve kaliteli oyunculara sahip. Bizde bunun farkında olarak maça çıkacağız. Hafta boyunca yaptığımız çalışmalarda Galatasaray maçı üzerinde durduk. İlk maçı kazanarak avantaj yakalamak istiyoruz” dedi.

Galatasaray- H. Antakya Belediyespor maçında Yener Yılmaz Başhakem olarak görev yaparken Fatih Güler 1. yardımcı hakem, Serdar Saraç ise 2. yardımcı hakem olarak görev alacak. Maçın teknik komiserliğini Alpay Alev yapacak. Bugün saat: 15.00’te başlayacak olan Galatasaray-Homend Antakya maçı Lig TV-3’ten canlı olarak yayınlanacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here