Temsilcilerimizi Zorlu Bir Hafta Daha Bekliyor

0
70

spor-program22. Lig Beyaz Gruptaki temsilcimiz Körfez İskenderunspor, rakibi Ofspor’u bugün ağırlayacakken, ilimizin diğer temsilcileri ise mücadelelerini yarın yapacaklar. 2. ligdeki diğer temsilcimiz Hatayspor, Nazilli deplasmanında, 3. Lig temsilcilerimizden Kırıkhanspor, Bursa Nilüferspor, Erzin Belediyespor da Kayseri Şekerspor deplasmanlarında 3 puan mücadelesi verecek. 3. ligdeki diğer temsilcimiz Payas Belediyespor ise sahasında Denizli Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek.

Çalışmalarına dün son veren Mavi-Turunculu ekip Körfez İskenderunspor’da tek hedef Ofspor maçından galibiyet çıkarmak. Haftalardır galibiyet hasret olan temsilcimiz Ofspor’u yenerek hem galibiyet hasretine son vermek hem de şeytanın bacağını kırmak istiyor.

Hafta içinde Kırklarelispor’u ağırlayan ve 8 kişi kalan rakibi önünde zorda olsa 1-0 kazanan Hatayspor ise bu hafta sonu Nazilli Belediyesi ile deplasmanda mücadele edecek ve kente 3 puanla dönmek için çaba sarf edecek.

3. Ligdeki temsilcilerimizden Kırıkhanspor, Bursa Nilüferspor, Erzin Belediyespor da Kayseri Şekerspor deplasmanına çıkacak. Ligde sürpriz sonuçlara imza atan Kırıkhanspor yine galibiyet kovalayacak. Erzin ekibi ise zor Kayseri deplasmanında Şekerspor’dan puan çıkarmanın çabası içinde olacak.

Payas Belediyespor 1975 ise haftayı sahasında geçirecek. Payas ekibi Denizli Büyükşehir Belediyespor maçına 3 puan parolası ile çıkacak. Haftanın programı şöyle olacak: >>

Körfez İskenderunspor-Ofspor A.Ş.

11 Ekim 2014 Cumartesi Saat: 15.00

İskenderun 5 Temmuz

Bora Budak, Hakan Eygü, Aydın Şengül

Nazilli Belediyespor-Hatayspor

12 Ekim 2014 Pazar Saat: 15.30

Nazilli İlçe

Serdar Akkoçoğlu, Mehmet Yıldırım, Mehmet Ali Akkor

Bursa Nilüferspor A.Ş.-Kırıkhanspor

12 Ekim 2014 Pazar Saat: 15.30

Nilüfer Stadı

Fahri Var, Gürcan Çalışkan, Şenol Bektaş

Payas Belediyespor 1975-Denizli Büyükşehir Belediyespor

12 Ekim 2014 Pazar Saat: 15.00

Payas İlçe Stadı

Oğuz Kaan Turan, İlker Ayten, Ömer Faruk Tarakçı

Kayseri Şekerspor-Erzin Belediyespor

12 Ekim 2014 Saat: 15.00

Kayseri Atatürk Spor Komp. Yan Açık Saha

Lütfullah Aslan, Muhammet Çekin, Recep Ekin

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here