Temsilcilerimiz PFDK’ya Sevk Edildi

0
69

spor haberleri7Körfez İskenderunspor ve Erzin Belediyespor takımları ile Payas Belediyespor 1975’in bir futbolcusu 14 Ekim tarihinde Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)’na sevk edildi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta yer alan Körfez İskenderunspor Kulübünün; 11.10.2014 tarihinde Ofspor A.Ş. ile yaptığı karşılaşmada 2014-2015 Sezonu Spor Toto 2. Lig Müsabakaları Statüsünün 5/4. maddesi ile Futbol Disiplin Talimatının 46. maddesi gereği “Talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle PFDK’ya sevkine karar verildi.

Ayrıca, Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele veren Payas Belediyespor 1975 Kulübünün futbolcusu Cuma Ali Üzüm’ün de 12 Ekim’de Denizli Büyükşehir Belediyespor ile oynanan müsabakada Futbol Disiplin Talimatının 43. maddesi gereği “Kural dışı hareketi” nedeniyle 13 Ekim tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK’ya sevkine karar verildi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup yer alan Erzin Belediyespor Kulübününse 12 Ekim tarihinde Kayseri Şekerspor ile deplasmanda yaptığı karşılaşmada Futbol Disiplin Talimatının 40. maddesi gereği “6 futbolcusunun sarı kart görmesi suretiyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle PFDK’ya sevkine karar verildiği açıklandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here