Tekvando Şampiyonuna Ödül!

0
263

tekvando1Belen Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Yavuz Selim İhtiyat, 21 Şubat 2015 Cumartesi günü Antakya Kapalı Spor salonunda düzenlenen, “Okullar arası Tekvando İl Şampiyonası” karşılaşmalarında dereceye girerek, ilçesine başarıyla döndü.

Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın da Belen Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Yavuz Selim İhtiyat’ı makamında kabul etti. Ziyaret sırasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan, İlçe Halk Eğitim Müdürü Mehmet Akça, Okul Müdürü İbrahim Bilgin ve Tekvando Antrenörü Çiğdem Boraer de hazır bulundu.

Kaymakam Aydın, Belen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde 2014-2015 kurs döneminde iki adet tekvando kursu açıldığını ve bu kurslara 12’si kız, 13’ü erkek olmak üzere 25 kursiyerin devam ettiğini açıkladı. Kaymakam Aydın, tekvando sporunun gençler tarafından benimsenip icra edilmesi ve ilçede yaygınlaştırılması açısından bu tür başarıların önemini de vurguladı.

Aydın, öğrencilerin yetiştirilmesinde emeği geçen kurs eğitmenlerine ve desteklerini esirgemeyen ailelerine teşekkür ederek, düzenlenen şampiyonada 63 kg’da Hatay üçüncüsü olan Belenli öğrenci Yavuz Selim İhtiyat’ı ödüllendirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here