Teknoversite Günlerinin İlk Konuğu Tosyalı Oldu!

0
29

İskenderun Teknik Üniversi (İST)’tesinde bu yıl 7’cisi düzenlenen Teknoversite Günleri açılış programı gerçekleştirildi. Teknoversite Günleri, İSTE Mimarlık Fakültesi Turkuaz Salonda Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı’nın konuşmacı olarak katıldığı panel ile başladı.

Düzenlenen panele, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Hasan Kaya, kurum müdürleri, öğretim görevlileri ve öğrenciler katılım gösterdi.

Panel öncesi kısa bir açılış konuşması yapan İSTE Rektörü Tolga Depçi, katılımcılara teşekkür ederek; “Teknoversite adından da anlaşılacağı gibi teknoloji ve üniversiteyi bir araya getirmeye çalıştığımız bir olgu. Kelimelerin olması değil, içerisine anlam yüklemek, onu gerçek bir hayatla değiştirmek amacıyla en önemli sermaye olan insanın değerini çok iyi anlayıp bu konuda her türlü girişimi yapan bir üniversiteyiz” diye konuştu.

Daha sonra kürsüye çıkan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, çalışma hayatı boyunca yaşadıkları ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Tosyalı; “Yaptığım işi ne için yapıyorum diye sorgularım her zaman. Benim için yine en değerli şey, bildiğim, anladığım, hakim olduğum işi yapmak ve bunu severek yapmak. İşinizi sık-sık sorgularsanız ne kadar mükemmel yaptığınızı da görürsünüz. Bugün doğru ilişkiler ve irtibatlar kurarsanız, yarın o kadar sağlam iş yaparsınız. Dostluklar çok önemli” diye konuştu. Tosyalı, çevre konusundaki duyarlılıklarından da söz etti.

Panelin sonunda protokol üyeleri, İSTE Merkez Kampüste üniversite öğrencileri tarafından açılan stantları gezerek, sergilenen çalışmaları ve projeleri inceleyerek, detaylı bilgiler aldılar. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here