Tek Hedef Birinci Lig!

0
49

engelli basketbol1İskenderun Engelliler Basketbol takımı, deplasmanda konuk olduğu 7 Ocak Engelliler takımını 74-77 yendi…

Büyük bir çekişmeye sahne olan Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Liginin D Grubundaki temsilcimiz İskenderun Engelliler Basketbol takımı, deplasmanda konuk olduğu 7 Ocak Engelliler takımını 74-77 yendi. Karşılaşma sonunda düşünceleri dile getiren Takım Kaptanı Umut Akbay, “Hedefimiz birinci lige yükselmektir. Bunu başaracak güce sahibiz” dedi.

Osmaniye Merkez Spor Salonunda 7 Ocak Engelliler ile karşılaşan İskenderun Engelliler takımı oyuna hızlı ve etkili başladı. Karşılaşmanın ilk periyodunu 21-26 önde kapatan temsilcimiz İskenderun Engelliler, oyunun üstünlüğünü ikinci çeyrekte devam ettirip, bu periyodu da 37-48 önde kapattı. Maçın üçüncü periyodunda da oyun üstünlüğünü elinden bırakmayan temsilcimiz, son çeyreğe 5 sayı farkla 56-61 önde girdi. Son çeyrekte de oyun hâkimiyetini elinden bırakmayan temsilcimiz, maçı 74-77 kazandı. Karşılaşmada temsilcimiz İskenderun Engelliler takım oyuncusu Hüseyin Erdem, 32 sayı atarak maçın en skorer sporcusu oldu.

Karşılaşma sonunda maçın değerlendirmesi yapan İskenderun Engelliler Takım Kaptanı Umut Akbay, elde edilen bu galibiyette emeği geçen sporcu arkadaşlarını kutladığını söyleyerek; “İki takım da centilmence ve iyi bir mücadele ortaya koydu. Bu zorlu mücadele sonunda rakibimizin karşısında deplasmanda galip geldiğimiz için mutluyuz. Aldığımız bu galibiyetle ligde ikinci sıradaki yerimizi korumuş da olduk. Ligi en iyi yerde bitirmek için mücadelemizi sürdüreceğiz. Önümüzde uzun lig maratonu var. Hedefimiz birinci lige yükselmektir. Bunu başaracak güce sahibiz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here