Erzin Stadı Bakıma Alındı!

0
194

erzin stadıBölgesel Amatör Lig (BAL)’in devre arasına girmesi ile şehir stadında bakım ve onarım çalışması başlatan Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, çalışmaları yerinde izledi. Belediye Başkanı Şimşek, çalışmalarda stadın zeminine büyük önem verdiklerini ifade ederek, çimleme çalışmalarının büyük bir titizlikle ilerlediğini belirtti.

İlimizi Bölgesel Amatör Ligde başarı ile temsil eden grubunda lider olan Erzin Belediyespor’un maçlarını oynadığı Erzin şehir stadında belediye tarafından bakım ve onarım çalışmaları hızla devam ediyor. Geçen yıl bakım yapılamadığından bozulan şehir stadının ligin devre arasına girmesiyle belediye işçileri tarafından çimlendirme ve diğer bakımları yapılırken, Erzin Belediye Başkanı Şimşek, yapılan çalışmaları inceledi.

Çalışmalar hakkında bilgiler de veren Başkan Şimşek; “Geçen yıllarda yapılan çiminin bozulan kısımlarının bakımı ve alanın güçlendirilmesi için çim ekimi belediye ekipleri tarafından yapılıyor. Çalışmalarda öncelikle, 6400 m² alana sahip olan stadın tohum yatağının hazırlanması için gerekli çalışmalar yapıldı ve sonra toprağa taban gübresi verildi. Tohum ekiminin ardından üst kısmı kapatılarak silindir çekildi. Gerekli sulama işleri de yapılarak en kısa zamanda zeminin hazır olması için tüm çalışmalar tarafımızdan tamamlandı” diyerek, bu çalışmaların spor camiasına hayırlı olmasını diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here