Taşyürek; “Birlikte Çok Büyük Bir Gücüz!”

0
360

hatayspor10Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, Hatayspor tesislerinde beraberinde yöneticiler Aydın Toksöz, Murat Ömeroğlu, futbolcular Necdet Kaba ve Berkay Özçelik ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Zor bir deplasmanı geride bıraktıklarını kaydeden Taşyürek; “Maçın ilk yarısında üstünlüğü yakaladık. Elimize skoru arttıracak fırsatlar geçti, fakat değerlendiremedik. Bu sezon zor bir grupta mücadele edeceğiz. Eleştiriler olabilir ama iyi niyetli olmalı. Düzyurtspor maçında kaybedilen puanlar değil de kazanılan puan olduğunu düşünüyoruz.

Maçta darbe alan Emre ve Murat Uluç sakatlık yaşadı, umarım başka sıkıntılar yaşamayız. Oktay Pop’un fiziksel anlamda eksikleri var. Alper, Selçuk aramıza en yakın zamanda katılacak. Halil’in ağrıları devam ediyor. Kendisini iyi hissettiği zaman onu sahada görmek istiyoruz. Ekrem Sarıçam’ın sakatlığı bulunuyor iki hafta sonra aramıza katılacak. Bütün sıkıntıları teker-teker aşıyoruz. Biz birlikte çok büyük bir gücüz. Bütünlüğü sağlarsak hedefe ulaşırız” diye konuştu.

Taşyürek son olarak bu hafta oynanacak olan Pazarspor maçının Pazartesi günü oynanacağını da sözlerine ekledi.

Necdet Kaba; “İyi Oynadık!”

Hataysporlu futbolcu Necdet Kaba, Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçında kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını ve 1 puan kazandıklarını belirtti. Berkay Özçelik ise zor bir maçı geride bıraktıklarına işaret ederek, daha iyi olmaya gayret edeceklerini söyledi.

Hatayspor yöneticisi Aydın Toksöz ise Hatayspor için en iyiyi yapmak istediklerini belirterek; “Herkesi Hatayspor’a destek olmaya davet ediyoruz. Hatayspor’un şampiyon olması için hep beraber çalışacağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here