TASİF Hatay’da Yetkilendirdiği İsimleri Açıkladı

0
138

tasif yetki1Türkiye Aile ve Sosyal İşler Federasyonu (TASİF) İskenderun’da basın toplantısı düzenleyerek, Hatay ilçe temsilcilerine yetkilendirme belgelerini takdim etti. TASİF İskenderun İlçe Başkanlığına ise Büyükşehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Işık Şener getirildi.

Türkiye Aile ve Sosyal İşler Federasyonunun tanıtımını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Ayaz; “Toplumun bütün kesimlerini kucaklayacak insan odaklı, hızlı ve kaliteli bir hizmet anlayışını benimseyen ulusal ve uluslar arası arenada küresel aktör alabilen stratejik ve belirleyici mekanizmaları ile mazeret üretmeyen engin ve hoşgörü geleceğine sahip imparatorluk terbiyesi almış kültürel ve geleneksel birlikteliği sağlamak için vizyon 2023 ile yola çıkmış bulunuyoruz” dedi.

tasif yetki2

Gelecek kuşaklar için daha yaşanılabilir bir dünya bırakmanın hedefinde olduklarına vurgu yapan Ayaz; “Sosyal, ekonomik ve kültürel alanda ülkemizin değişen ve parlayacak yönünü yansıtmaya çalışacağız. Bu yolda bir olacağız, birlikte olacağız. Bu vesile ile din, dil, ırk gözetmeksizin herkese eşit mesafede olacağız. Büyüyen ekonomisi, yükselen yaşam kalitesiyle ülkemizi çekim merkezi haline getirmek için seferber olacağız” diye konuştu.

İskenderun Emin Otel’de düzenlenen toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı Vedat Tosun, Ak Parti eski İlçe Başkanı İbrahim Yaran, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turhan Bozkurt, MHP İskenderun eski İlçe Başkanı İbrahim Gül ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katıldı. Yapılan konuşmanın ardından TASİF Hatay İl, ilçe temsilcilerine yetkilendirme belgeleri verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here