Tam Bir Düello!

0
106

İki komşu Kentin Takımı Ziraat Türkiye Kupasında Karşılaştı. Tam Bir Gol Düellosu Şeklinde Geçen Karşılaşmada İskenderun Futbol Kulübü Payasspor’a 6-5 Yenilerek Kupaya Veda Etti…

Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur Eleme müsabakasında komşu kent takımları İskenderun Futbol Kulübü ile Payasspor, Payas İlçe Stadında karşı karşıya geldi. Mavi-Beyazlı ekip Payasspor, İskenderun Futbol Takımını, penaltılar sonunda 6-5 mağlup ederek, bir üst tura çıktı.

Ramazan Haymana, Furkan Ulu ile Ali Çakır’ın yönettiği karşılaşmanın ilk yarısını, 21. dakikada Koray Kurt’un penaltıdan attığı golle ev sahibi Payasspor 1-0 önde kapattı. Müsabakanın 52. dakikasında ise Yeldar Yamaç’ın golü ile İskenderun Futbol Kulübü eşitliği sağladı: 1-1.

Müsabakanın normal süresi 1-1 eşitlik ile sonuçlanınca 15’er dakikalık uzatmaya gidildi. Müsabakanın 93. dakikasında Payasspor, Muhammed Ali, Yenilmez’in golü ile 2-1 öne geçti. İskenderun Futbol Kulübü ise 97. dakikada Burak Temur’un penaltı golü ile bir kez daha eşitliği sağladı: 2-2. Uzatma dakikaları da 2-2’lik beraberlikle sonuçlanınca penaltı atışlarına geçildi.

Penaltı atışları sonucunda Mavi-Beyazlı Payas temsilcisi Payasspor, Turuncu-Mavili İskenderun temsilcisi İskenderun Futbol Takımını 6-5 mağlup etti ve bir üst tura yükseldi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here