İskenderun 5 Temmuz Stadı Futbola  Elverişli Hale Geliyor!

0
358

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Turuncu-Mavili Camianın Yüreğine Su Serpti. İskenderun Futbol Kulübü, 1000’e Yakın Taraftarı ile 1 Kasım’daki Yozgatspor 1959 Maçını 5 Temmuz Stadında Oynayacak…

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kendisi ile yapılan görüşmelerde bölgemizdeki sportif faaliyetler konusunda açıklamalarda bulundu.

TSYD temsilcisi Yaşar Güllü, misli.com 3. Lig 2. Grupta mücadele eden İskenderun Futbol Kulübü ile ilgili sorunları, Sportif Koordinatör Seyfi Kesik ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile yaptığı özel görüşmede gündeme getirdi. Başkan Tosyalı yaptığı açıklamalarla Turuncu-Mavili camianın yüreğine su serpti.

Tosyalı; “Profesyonel ligde mücadele eden İskenderun Futbol Kulübümüzün elde ettiği başarılar bizleri mutlu ediyor. Daha iyi şartlarda mücadele edebilmesi için sezon öncesinde tesislerimizin tadilatını yaptırarak kulübümüze teslim ettik. Stat konusunda da bir firma ile anlaştık. İskenderun 5 Temmuz Stadımızın zeminini en yakın zamanda futbola elverişli hale getirip bizlere teslim edecekler” dedi.

Taraftarımızın Desteği ile Takımımızı Daha İyi Yerlere Taşıyacağız

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, seyirci konusunda da açıklamalarda bulunarak; “İskenderun Futbol Kulübümüz 1 Kasım Pazar günü Yozgatspor 1959 Futbol Kulübü ile yapacağı karşılaşmayı İskenderun 5 Temmuz Stadında oynatacağız. Bu karşılaşmaya 1000 civarında taraftar alacağız. Taraftarlarımızın desteği ile takımımızı daha a iyi yerlere taşıyacağız” diye konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here