Taktak; “Siyaset Yapmaya Değil Halkımıza Hizmet Etmeye Geliyorum”

0
273

cemil taktak1Ak Parti’den Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı olan Cemil Taktak, Ak Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci’yi ziyaret etti. Ziyaretin konusunu yeni ilçe Arsuz oluşturdu.

Önce Hatay’ın yeni oluşan ilçeleri Arsuz, Payas ve Defne için ilçe teşkilat çalışmalarını anlatan Başkan Kimyeci; “Dörtyol İlçe Başkanı Abdullah Arıca istifa etti, yerine Ziraat Yüksek Mühendisi Dr. Cüneyt Yavuz atandı. İskenderun’da Dr. Uğur Feriz’in yerine henüz bir atama yapılmadı. Defne İlçesi için Endüstri Mühendisi Onur Karataş, Payas ilçesi için işadamı Ahmet Lütfü Aksoy atandı. Arsuz ilçemiz için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Ak Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci Cemil Taktak’a Arsuz ile ilgili şunları anlattı; “Büyükşehir kapsamında yeni kurulan Arsuz ilçesini yeni imar planları ile turizm ve spor ağırlıklı bir turizm başkenti olarak dünyaya tanıtacağız. Sizin daha önce yayınladığınız projeleriniz çok heyecan vericiydi. Sizleri kutluyorum. Allah kısmet eder de siz Arsuz’a belediye başkanı olursanız tüm bu projeleri gerçekleştireceğinize inancım tamdır” dedi.

Ak Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci kollarını her iki tarafa açarak şöyle devam etti; “Arsuz’da din, dil, ırk, mezhep ayırt etmeksizin herkese eşit mesafede olup herkesi kucaklayacağız. Kimseyi ayrıştırma, birbirinden koparma gibi bir düşüncemiz asla söz konusu olamaz. Arsuz’un Büyükşehir kapsamında ilçe olmasına o bölgede yaşayan herkesin sevinmesi lazımdır” dedi.

cemil taktak2

Ak Parti Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Cemil Taktak ise; “Sayın Başkanım, ben Arsuzluyum. 45 yıldır da orada yaşıyorum. Havasını, suyunu, değerini çok iyi biliyorum. Balık adam olduğum için Arsuz’un su altı zenginliklerini de biliyorum. Çok temiz bol oksijenli havası ile yeni ilçe statüsünde geniş alanlara sahip Arsuz’u dünyanın tanıyacağı turizm ve spor cenneti yapacağıma dair sizlere söz veriyorum. Her zaman her yerde anlattığım projelerim hayata geçtiğinde Arsuz’da hiçbir genç evladımız işsiz kalmayacaktır. Yaz aylarında sadece 2-3 ay çalışan esnafımız 12 ay çalışır hale gelecektir. Taşı toprağı altın olacak olan Arsuz’daki çiftçilerimizin ürünleri de onlarca 5 yıldızlı otel ve restoranlardan çok talep geleceği için değer kazanacaktır. Bize herkesin inanmasını, güvenmesini istiyorum. Çünkü ben siyaset yapmaya değil Arsuz’da yaşayan halkımıza hizmet etmeye geliyorum. Sizlere layık olmaya çalışacağıma ve asla mahcup etmeyeceğime dair şeref sözü veriyorum” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here