Takımlarımız Puan Avında

0
71

spor-program2Spor Toto 2. ve 3.Lig temsilcilerimiz bu hafta sonu yine zorlu mücadeleler verecek. Gruplarında üst sıralara tırmanmak isteyen ilimiz takımlarından Körfez İskenderunspor, Payasspor ve Hatayspor sahalarında rakiplerini ağırlarken, Erzin Belediyespor ile Kırıkhanspor ise deplasmanda puan arayacak.

3. Lig 3. Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor 9. hafta mücadelesinde sahasında Manavgatspor ile mücadele edecek. Hafta içinde Dersim deplasmanından 2-2’lik skorla 1 puan çıkaran Turuncu-Mavililer yarın konuk edeceği Manavgatspor maçından 3 puan çıkartarak yükselişe geçmek istiyor. Körfez İskenderunspor maçın hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı.

Yeni sezonda istenileni veremeyen 3. Lig 2. Grup temsilcisi Payasspor ise yine sahasında Ofspor’u konuk edecek. Ligin dibine demir atan Payas ekibi şeytanın bacağını kırmak ve seri galibiyetler elde etmek için Ofspor maçını milat olarak görüyor.

3. Lig 1. Grup temsilcilerimizden Erzin Belediyespor Arsin deplasmanında puan arayacak. Ligde orta sıralarda bulunan Erzin ekibi Arsin’den puan çıkarmak için çaba harcayacak. Bursa Nilüferspor deplasmanına gidecek olan Kırıkhanspor da Bursa deplasmanından puan almanın hesabını yapıyor.

Hatayspor ise Pazarspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Hatayspor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği rakibi Pazarspor maçında hedefini 3 puan olarak belirledi. Ligde oynadığı 5 maçta 2 galibiyet 3 yenilgi alarak 6 puanla alt sıralarda yer alan Bordo-Beyazlılar Teknik Direktör Gürses Kılıç idaresinde hafta başından bu yana sıkı bir çalışma yaptı. Haftanın programı şöyle olacak:

Körfez İskenderunspor-Manavgatspor

5 Temmuz Stadı

11 Ekim 2015 Pazar Saat: 14.30

Cihan Aydın, Rahman Kalyoncu, Cankut Gönenç

Payasspor-Ofspor A.Ş.

Payas İlçe Stadı

11 Ekim 2015 Pazar Saat: 14.30

Şevket Şimşek, Abdullah Uğur Sarı, Özkan Karapınar

Arsinspor-Erzin Belediyespor

Arsin İlçe Stadı

11 Ekim 2015 Pazar Saat: 14.30

Ozan Bileyci, Ümit Ambar, Murat Yücebaşoğlu

Bursa Nilüferspor A.Ş.-Kırıkhanspor

Nilüfer Stadı

11 Ekim 2015 Pazar Saat: 15.30

Harun Toplar, Metin Cebeci, Alper Gürsoy

Hatayspor-Pazarspor

Antakya Atatürk Stadı

11 Ekim 2015 Pazar Saat: 14.00

Şeref Taştan, Serdar Akçer, Ali Can Alp

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here