Takımlarımız Galibiyet ve Avantaj Peşinde!

0
112

spor-program2Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor, yarın Turgutluspor’u konuk edecek. Hafta başından bu yana Teknik Direktör Ramazan Silin idaresinde çalışan Turuncu-Mavililer, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Turgutluspor’un küme düşme potasında olmasının kendilerini ilgilendirmediğini belirten Silin; “Bizim için altı puan değerinde bir maça çıkacağız. Rakibimiz küme düşme potasında, bizde hemen üstündeyiz. Rakibimizi yenerek daha fazla avantaj sağlamak istiyoruz” dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta play-off mücadelesi veren Hatayspor ise hafta sonunda İnegölspor deplasmanına çıkacak. Geçen hafta kendi sahasında K.Maraşspor ile berabere kalan Bordo-Beyazlılar, güçlü rakibini yenerek play-off yolunda önemli bir avantaj kazanmak için sahaya çıkacak. Hatayspor’un hafta sonu Bursa deplasmanında oynayacağı İnegölspor maçı tam bir final niteliğinde! Grupta üst sıralarda bulunan ve play-off hesapları yapan Hatayspor ile İnegölspor arasında oynanacak maç grupta sıralamayı önemli ölçüde etkileyecek.

Spor Toto 3. Lig temsilcilerimiz de bu hafta sonu oynayacakları maçların saatini beklemeye başladı. Programa göre, Kırıkhanspor sahasında Tire 1922 Sporu ağırlarken, Erzin Belediyespor’da Sandıklıspor’u Erzin’de konuk edecek. Payas Belediyespor 1975 ise deplasmanda Halide Edip Adıvarspor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcilerimizin bu haftaki programları şöyle olacak: è

Körfez İskenderunspor-Turgutluspor

22 Mart 2015 Pazar Saat: 13.30

İskenderun 5 Temmuz

Hasbi Dede, Belgin Kumru, Helim Aksoy

İnegölspor-Hatayspor

22 Mart 2015 Pazar Saat: 13.30

İnegöl İlçe Stadı

Tolga Kadaz, Mehmet Özkan, Tamer Okuldaş

Kırıkhanspor-Tire 1922 Spor

22 Mart 2015 Pazar Saat: 13.30

Kırıkhan İlçe

Atilla Karaoğlan, Mustafa Aldemir, Cem Özbay

Halide Edip Adıvarspor-Payas Belediyespor 1975

22 Mart 2015 Pazar Saat: 13.30

Vefa Stadı

Lütfullah Aslan, Engin Gökçe, Selman Timur

Erzin Belediyespor-Sandıklıspor

22 Mart 2015 Pazar Saat: 13.30

Erzin İlçe Stadı

Yakup Bakır, Emrah Altınsoy, Ali Murat Kaya

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here