Takımlarımız Bu Hafta İçeride Puan Arayacak

0
189

Spor Toto 2. ve 3. Ligde ilimizi temsil eden takımlarımız bu hafta içerde puan arayacak. Mavi Turunculu ekip İskenderunspor 1967 maçını bugün oynayacak diğer temsilcilerimiz İDÇspor, Hatayspor ve Kırıkhanspor ise Pazar günü rakiplerini ağırlayacak. Bugün 5 Temmuz Stadında sahne alacak ve Menemen Belediyespor’u ağırlayacak olan İskenderunspor 1967 mutlak 3 puan peşinde olacak.

Hazarlıklarını 5 Temmuz stadında sürdüren  İskenderun Demir Çelikspor’da sakatlığı süren Kaptan Salih, Hüseyin Düz, Erman, Mustafa Soytaş ile Ömer Gür’ün Eyüpspor maçında oynayıp oynamayacakların doktorların maç saatine kadar vereceği kararla belli olacak. Geçen hafta kırmızı cezası nedeniyle forma giyemeyen Halil İbrahim’in ise bu hafta yapılacak karşılaşmada yer alması bekleniyor.

2. Lig temsilcilerimizden Hatayspor ise Pazar günü Sakaryaspor maçını Reyhanlı’da oynayacak. Taraftarlar da 2 adet belediye otobüsü ve 10 adet halk otobüsü ile Reyhanlı’ya gidecek. Taraftarlar Derneğinden yapılan çağrıda; “Hatayspor’a gönül veren taraftarlar olarak takımımız nerede ise biz de oradayız. Hatayspor’un Sakaryaspor ile oynayacağı bu önemli maça Bordo-Beyaz renklere gönül veren tüm sporseverleri davet ediyoruz” denildi.

Kırıkhanspor ise bu hafta kendi sahasında Ankara Demirspor ile karşılaşacak. Son haftalarda alınan sonuçların ardından toparlanma içerisinde olan Kırıkhanspor, Ankara Demirspor karşısında 3 puan hedefliyor. Son haftalardaki karşılaşmalarda ortaya konan futbolun ilerisi için ümit verdiğini belirten Teknik Direktör Ali Eren; “Ankara Demirspor karşısına sarı kart cezalısı Hasan Karaduman’ın dışında tam kadro ile çıkacağız. Oyuncularımızın hırs, azim ve inançları bizleri rahatlatıyor. Alınacak bir galibiyetle çıkışımız sürecektir” dedi. Haftanın programı şöyle:

İskenderun Demir Çelikspor-Eyüpspor

11 Kasım 2012 Pazar Saat: 13.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Levent Aktan, Mustafa Han, Fırat Zengin

İskenderunspor 1967-Menemen Belediye Spor

10 Kasım 2012 Cumartesi Saat: 13.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Sertan Bakan, Gürsel Yelkenci, Tunay Ateş

Hatayspor-Sakaryaspor A.Ş.

11 Kasım 2012 Pazar Saat: 13.30

Reyhanlı Tayfur Sökmen Stadı

Ekrem Gerginci, Şaban Azizoğlu, Hüseyin Han

Kırıkhanspor-Ankara Demirspor

11 Kasım 2012 Pazar Saat: 13.30

Kırıkhan İlçe Stadı

Volkan Yalın, Mehmet Küçük, Eser Eti

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here