Takımın Hızı Kesilmek mi İsteniyor?

0
55

hatayspor taraftar9Hatayspor Taraftar Derneğinden Büyük Tepki

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta iyi bir performans ortaya koyarak liderliğini sürdüren Hatayspor’un geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Giresunspor ile yapacağı karşılaşma, üç gün önceden yağan karın sahadan temizlenmemesinden dolayı ertelenmişti. Giresun’un çevre illerinde aynı hava koşulu olmasına karşın, karşılaşmaların yapılması, Hatay kamuoyunda ‘Temsilcimiz üzerinde oyun mu oynanıyor?’ sorusunu akıllara getirdi.

Giresunspor maçının oynanmamasına Hatayspor Taraftarlar Derneği de tepki göstererek, bir bildiri yayınladı. Dernek yönetimi konu ile ilgili şu açıklamaya yaptı;

“Hatayspor’un sahada yaptığı mücadele sonucu grubunda lider olması biz Hatayspor gönüllülerini mutlu ederken, Giresunspor maçının oynanmaması da bazı güçlerin takımımız üzerinde oyunların başladığı şüphesi uyandırmıştır. Geçen hafta Karadeniz sahil bandında bulunan tüm illere kar yağmasına karşın Giresun hariç tüm illerde profesyonel maçların hafta sonu oynadığını gözlemledik. Kar yağışının üzerinden üç gün geçmesine rağmen karlı sahanın temizlenmemesi kafamızı karıştırmıştır.

Bunun nedeni son sekiz maçını kazanarak istim üzerinde olan Hatayspor’un hızını kesme veya farklı oyunlarla çıkışını engellemek mi? En uzak deplasmanlardan biri olan Giresun’a giderek üç gününü yollarda ve otelde geçiren Hatayspor’un maddi ve manevi kaybını kim ödeyecek?

Buradan Türkiye’ye haykırıyoruz. Hatayspor üzerine kimse çirkin hesaplar yapmasın. Alın teri ve emek sonucu lider durumda bulunan Hatayspor’un hakkını kimseye yedirmeyiz. Bu olay şunu göstermiştir ki su uyur düşman uyumaz. O nedenle her zaman uyanık ve tedbirli olmalıyız.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here