Payas Belediyespor İlk Yarıyı 13. Sırada Tamamladı!

0
37

payas bldspor44Profesyonel lige çıktığı ilk sezona kötü bir başlangıç yapan Payas Belediyespor 1975 futbol takımı, son haftalarda elde ettiği başarılı sonuçlarla ligin ilk devresini 13. sırada tamamlamayı başardı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, yeni ve genç bir kadro ile lige büyük umutlarla başladı. İlk iki haftada iyi bir futbol ortaya koymasına karşın rakipleri ile yenişememesi üçüncü haftasında ise Derince Belediyespor’a evinde yenilmesinin ardından takımda huzursuzluk baş gösterdi.

Ligin 11. haftasına gelindiğinde ise iyi bir kadroya sahip olmasına karşın, üst üstte alınan kötü sonuçların önüne geçemeyen Teknik Direktör Ender Tıraş, takımın önünü kesmemek ve kan değişikliği adına görevinden istifa etti. Boşalan Teknik Direktörlük görevine Galip Gündoğdu getirildi.

Yeni teknik adamın takımın başına geçtiğinin üçüncü günü Adliyespor ile deplasmanda karşılaşan Payas Belediyespor, rakibini 2-1 yendi. Ardından oynanan dört maçta da galip gelen Mavi-Beyazlılar, son iki karşılaşmada ise Bergama Belediyespor ile 0-0 berabere kalırken, Trabzon Akçaabat’a deplasmanda 1-0 yenildi.

Payas Belediyespor 1975, ligin ilk devresinde yaptığı 17 karşılaşmada 5 galibiyet, 7 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı. Ligde attığı 24 gole karşılık kalesinde 17 gol gördü. Ligde +7 averajı bulunan Payas Belediyespor 1975 topladığı 22 puanla ligin ilk yarısını 13. sırada tamamladı. Haber: Zeki Kutlu

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here