Sunay Akın İskenderunlularla Bir Araya Geldi

0
137

sunay akın1Türkiye’nin önemli isimlerinden biri olan Şair-Yazar ve Tiyatro Oyuncusu Sunay Akın, İskenderun Özel İKEM Koleji’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Hatay’a geldi.

Geliri Şehit ve Gazi Ailelerine

Mustafa Kemal Üniversitesi Yazıcı Devlet coinbar Konservatuarı Salonunda “İki Kitap Bir Heves” adlı oyunuyla hayranlarıyla buluşan Sunay Akın, İskenderunlulara keyifli anlar yaşattı. Özel İKEM Koleji Edebiyat ve Tiyatro kulübü tarafından organize edilen ve biletli geçişin sağlandığı etkinliğin geliri ise Şehit ve Gazi Ailelerine bağışlanacak. Böylesine anlamlı bir etkinlikte İskenderun’da bulunmaktan ötürü mutluluk duyduğunu ifade eden Sunay Akın; “Hatay’a özel bir ilgim vardır. Bundan sonra yine sizlerle buluşmak istiyorum. Sosyal sorumluluk projesi içinde siz İKEM Koleji öğrencilerini tebrik ediyorum” dedi.

Akın: “İKEM, Avrupa Standartlarında”

İskenderun Özel İKEM Koleji Kurucusu Levent Hakkı Yılmaz’da etkinliğe katılım gösterirken “İki Kitap Bir Heves” adlı oyun alkışlar ile izlendi. Sunay Akın, aynı zamanda Özel İKEM Koleji’ni de ziyaret ederek okul idaresi ve öğrenciler ile buluştu. Kolejin Avrupa standartlarında olduğuna değinen Akın, gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projeleri kapsamında öğrencilerden bilgi aldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here