Şükrü Toma Son Yolculuğuna Uğurlandı

0
396

şükrü toma1İskenderun’un en eski kuyumcu esnaflarından Şükrü Toma, Katolik Kilisesinde düzenlenen ayinin ardından sevenlerinin dualarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir İskenderun Gelişim Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gören ve tedaviye cevap vermeyen Şükrü Toma’nın vefatı başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini derinden üzdü. İskenderun’da uzun yıllar kuyumcu esnaflığı yapan, çevresinde çok sevilen Şükrü Toma için Katolik Kilisesinde cenaze töreni düzenlendi. Kilisedeki törene Şükrü Toma’nın ailesi, sevenleri ve kalabalık topluluk katıldı. Yaklaşık bir saat süren kilisedeki törende 85 yaşında yaşama veda eden Şükrü Toma için dualar edildi.

Beş çocuk babası olan İskenderun’un en eski kuyumcu esnaflarından Şükrü Toma’nın cenazesi Kilisedeki törenin ardından sevenlerinin omuzlarında cenaze aracına kadar taşındı ve Karaağaç Asri Mezarlığı’ndaki Katolik mezarlığında defnedildi.

Merhum Şükrü Toma’nın ailesi taziyeleri Piri Reis Mahallesi Sahil Evler Yelken Köprüsü yakınındaki evlerinde kabul ediyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here