Su Faturaları PTT Şubelerine Ödenebilecek

0
130

ptt müdürü1Hatay’ın Büyükşehir statüsüne girmesi ile birlikte birçok birim gibi Sular İdaresinin de Hatay Büyükşehir’e bağlanmasının ardından su faturalarının nereye yatırılması gerektiği konusu Hatay Büyükşehir Belediyesinin PTT Başmüdürlük ile yaptığı protokol ile netlik kazandı.Protokol ile su faturaları tahsilatı artık PTT şubelerinden yapılabilecek.

Konu ile ilgili bilgi veren PTT İskenderun Merkez Müdürü Zeki Çağlar; “Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatay Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü (HATU) ile online su faturası tahsilatı konusunda 15.08.2014 tarihinde imzalanan protokol uyarınca su faturası tahsilatı başlandı” dedi.

Arsuz PTT Merkez Müdürlüğü Kuruluyor

Arsuz’da da müdürlük açılacağını sözlerine ekleyen PTT Müdürü Çağlar; “Genel Müdürlüğümüz, müşteri memnuniyeti sağlamak adına belde belediyelik tüzel kişiliği sona eren Arsuz ilçesinde PTT Merkez Müdürlüğü açıyor. Vatandaşların hizmetlerimize olan ihtiyaçlarının karşılanması, iş ve işlemlerin zamanında ve güvenli bir şekilde sağlanması ve müşteri memnuniyetinin artırılmasını teminen Merkez Müdürlük açılıyor. Yer tespiti yapıldı. 2015 yılı içerisinde vatandaşlara hizmet verecek.

Arsuz PTT Merkezinde 1 Müdür, 1 Veznedar, 2 Memur ve 3 Dağıtıcı normu verilmesi, hafta içi günleri 08.30-17.30 saatleri arasında mesai uygulaması yapılacak, cumartesi, Pazar ve Resmi tatil günleri kapalı bulundurulacak” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here