Su; “Cumhuriyetin İlanı Tarihimizdeki En Önemli Dönüm Noktalarından Biridir”

0
105

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınladığı yazılı mesajında; “Özgür ve bağımsız varlığımız ile milli birlik ve beraberliğimizin kaynağı olan Cumhuriyetimizin 89’uncu yıldönümünü hep birlikte büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz” ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyetimizin; azmin, kararlılığın, fedakârlığın, birlik ve beraberliğin ve egemenliğin sembolü olduğunu ifade eden Kaymakam Su; “Cumhuriyetimiz farklı kültür, inanç ve düşünceleri teminat altına alarak birlikte yaşama idealimizin kaynağı olmuştur. Bu itibarla, Cumhuriyetin ilanı milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından birisidir. Bu bağlamda bizlerde bu bugünlere nasıl gelindiğini unutmayarak, her bakımdan daha güçlü daha müreffeh, daha mutlu ve daha gelişmiş bir Türkiye hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.

Bu müstesna günde Cumhuriyet’i “en büyük eserim” diye tanımlayan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bu aziz vatanın bütünlüğünü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here