Spor Toto 3. Ligde Heyecan Başlıyor!

0
48

Spor Toto 3. Lig temsilcilerimiz İskenderunspor 1967 ile Kırıkhanspor bu hafta sonu ligin ikinci devresinin ilk maçına çıkacak. Her iki temsilcimiz 20 Ocak’ta rakipleri ile karşılaşacakken, Mavi-Turunculu ekip İskenderunspor 1967 haftayı Hacettepe deplasmanında geçirecek. Sarı-Lacivertli ekip Kırıkhanspor ise sahasında Fatih Karagümrük’ü konuk edecek.

İlk yarıyı istemediği bir şekilde son sıralarda tamamlayan İskenderunspor 1967, ikinci devreye oldukça ümitli başlayacak. Başkan değişikliği ve yepyeni kadrosu ile ikinci yarı maçlarına başlayacak olan Mavi-Turunculularda hedef ligde kalabilmek! Bu hedefin ilk adımı olan Hacettepe maçından da galibiyetle ayrılarak ikinci yarı maçlarına moralle başlamak isteyen İskenderunspor 1967 takımı tüm hesaplarını da 3 puan üzerine yaptı.

İlimizin bir diğer temsilcisi Kırıkhanspor ise yine ikinci devreye moralli girmek istiyor. Sahasında ağırlayacağı Fatih Karagümrük maçından 3 puan alarak çıkış yakalamak isteyen Kırıkhan ekibinin en büyük destekçisi ise taraftarı olacak.

2. Lig Beyaz Gruptaki temsilcimiz İDÇspor ile Kırmızı Gruptaki temsilcimiz Hatayspor’un ikinci yarı maçları ise 27 Ocak’ta başlayacak. İskenderunspor 1967 ile Kırıkhanspor’un bu haftaki programı şöyle olacak; è

Hacettepe Spor-İskenderunspor 1967

20 Ocak 2013 Pazar Saat: 13.30

Yenimahalle Hasan Doğan Stadı

Murat Saraç, Can Savaşan, Emir Eray Eyisoy

Kırıkhanspor-Fatih Karagümrük A.Ş.

20 Ocak 2013 Pazar Saat: 13.30

Kırıkhan İlçe Stadı

Serdar Bahçıvan, Burak Ağlamış, Abdullah Uğur Sarı

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here