Atletizm Antrenörlerinden Antakya Belediye Başkanı Savaş’a Teşekkür Ziyareti

0
92

Antakya Belediyesi Atletizm Takımı “Kulüplerarası Kros Eleme Ligi’nde” Finallere Katılmaya Hak Kazandı

Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü atletizm takımı ve aynı zamanda Atletizm Milli takım antrenörleri Senem Ölçer, Abdulmecit Ölçer ve Fatih Boyan, atletizm sporuna ve sporcusuna katkı ve desteklerinden ötürü Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü atletizm takımı ve Milli takım antrenörü Abdulmecit Ölçer; “12 Ocak’ta Adana’da düzenlenen ve Türkiye’nin çeşitli illerinden 258 kulüp takımının katıldığı ‘Atletizm Kulüplerarası Kros Eleme Ligi’nde’ Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü atletizm takımı sporcuları 3 kategoride elemeleri geçerek finallere katılmaya hak kazandılar.

Sporcularımız 16 yaş altı (A) bayanlar kategorisinde, 16 yaş altı (B) erkekler kategorisinde ve yıldız kızlar kategorilerinde elemeleri geçerek finallere katılmaya hak kazandılar. 9 Şubat’ta Antalya’da düzenlenecek Atletizm yarı final müsabakalarını da takım olarak geçmemiz halinde 16 Mart’ta Kuşadası’nda düzenlenecek olan finallere katılacağız. Bizlere bu imkânları sağlayan, atletizm sporuna ve sporcularına verdiği destek ve katkılardan ötürü Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Atletizm takımının elde ettiği başarılardan dolayı gurur duyduğunu ifade eden Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, atletizm takımı antrenörlerini ve sporcuları ayrı-ayrı tebrik ettiğini belirtti. Savaş ziyarette Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü atletizm takımı ve Milli takım antrenörlerine önümüzdeki süreçte Altınçay Mahallesi’nde 9 dönümlük arazi üzerine yapımı planlanan Antakya Belediyesi Spor Kompleksi projesi hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette projenin animasyon maketini atletizm antrenörlerine gösteren Belediye Başkanı Savaş, 21 bin m² inşaat alanı üzerine yapımı planlanan ve bünyesinde kapalı yüzme havuzu, atletizm koşu pisti, açık ve kapalı basketbol sahaları, fitnes salonları, halı saha boyutunda futbol sahası, amfi tiyatro, güreş alanı, amatör spor branşları için spor alanları ile sporcuların barınacağı bağımsız bölümlerin yer alacağı tesis için Bakanlık desteği sağladıklarını ve yakın zamanda bu dev projenin yapımına başlanacağını ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here